PIXEL - ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

PIXEL - ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Želite da naučite engleski jezik ili da ga usavršite, da pravilno i tečno komunicirate sa strancima, potrebna vam je pomoć pri savladavanju školskog gradiva, priprema za prijemni ispit za Filološki fakultet ili priprema za posao i poslovne sastanke-onda ste na pravom mestu! Priključite se našim kursevima engleskog jezika!

ŠTA ĆETE NAUČITI?

Naši kursevi su osmišljeni prema uzrastu i nivou znanja. Svaki polaznik će raditi ulazni test na osnovu kog ćemo odrediti njegov nivo znanja i prema tome odrediti pravu grupu za njega. Bilo da je u pitanju školsko gradivo, poslovni engleski, priprema za prijemni ispit, usavršavanje postojećeg znanja jezika ili časovi konverzacije za odrasle-to vam omogućavamo! Razvijamo veštine pisanja, razumevanja, konverzacije, pravilne upotrebe gramatike i vokabulara! 

ORGANIZACIJA?

Nudimo rad u malim grupama, do 8 polaznika kao i individualne časove. Časovi traju 60 minuta i održavaju se 2 puta nedeljno. Individualni časovi ili časovi pripreme za testove, prijemne ispite ili razgovor za posao mogu se odražavati i češće. 

PREDAVAČ

Dragana Marinković

U svojoj skoro dvadeset godina dugoj karijeri radila sam sa učenicima različitih uzrasta i predznanja, od onih najmlađih u osnovnoj školi, tinejdžera, srednjoškolaca do odraslih osoba. Posedujem bogato radno iskustvo podučavanja kako u srednjoj školi (Gimnazija Smederevo), u osnovnoj školi, tako i u privatnim školama gde sam šest godina držala  kurseve engleskog jezika za odrasle, kurseve za decu školskog uzrasta, časove konverzacije, pripreme za polaganje TOEFL i ostalih međunarodno priznatih ispita, pripreme za prijemne ispite i takmičenja i bavila se prevodom honorarno. Pristup koji koristim za svaku vrstu rada je individualan i prilagođen uzrastu i osobi. Uvek se trudim da atmosfera na časovima bude prijatna i stimulativna za dalje učenje.