PIXEL - WEB DESIGN

PIXEL WEB DESIGN

Da li želite da naučite kako da kreirate efektivne i atraktivne flajere, postere, Instagram i Facebook reklame, kao i sadržaj za veb sajt koji će privući pažnju vaše ciljne publike?

Prijavite se za naš kurs veb dizajna!

ŠTA ĆETE NAUČITI?

  • Osnove dizajna: Boje, kompozicija, fontovi
  • Kreiranje vizualno privlačnih flajera i postera
  • Prilagođavanje dizajna za različite društvene mreže
  • Tehnike za stvaranje efektivnih reklama

KO SU PREDAVAČI?

Maksimović Filip

 Kreativni entuzijasta i strastveni edukator u oblasti dizajna i web razvoja. Sa bogatim iskustvom u industriji, stekao sam neophodne veštine koje prenosim kroz inspirativne i praktične nastave u našoj privatnoj školi.

Stručnost u Dizajnu:

Sa temeljnim iskustvom u dizajnu, od osnovnih principa do najnovijih trendova, pružam studentima duboko razumevanje estetike i funkcionalnosti. Moje radno iskustvo je utemeljeno u firmi, Nettick, koja se bavi dizajnom i kreiranjem veb sajtova. Ovde, učimo kako dizajnirati ne samo vizualno privlačne, već i korisne i efikasne digitalne proizvode.

WordPress Ekspertiza:

Kao vlasnik firme Nettick-a, ističem se u korišćenju WordPress platforme za izradu veb sajtova. Moje praktično iskustvo u implementaciji WordPress rešenja omogućava mi da prenesem najnovije tehnike i najbolje prakse studentima, pomažući im da stvaraju dinamične i funkcionalne veb sajtove.