PIXEL - WORDPRESS

PIXEL WORDPRESS

Dobili ste ideju za svoj blog, želite pokrenuti vlastitu online prodavnicu ili unaprediti postojeću veb stranicu? WordPress je pravo rešenje, a uz to, Elementor vam omogućava da dizajnirate svoj veb sajt bez ikakvog iskustva u programiranju. Naš kurs WordPressa sa Elementorom je savršen izbor za sve koji žele da ovladaju ovim moćnim alatima i izgrade profesionalan online prisustvo.

ŠTA ĆETE NAUČITI?

Osnove WordPressa: Upoznajte se sa instalacijom, podešavanjem i osnovnim funkcijama WordPress platforme.

Elementor 101: Naučite kako koristiti Elementor, intuitivan i korisniku prijateljski page builder, za kreiranje atraktivnih veb stranica bez pisanja koda.

Dizajniranje Stranica: Saznajte tajne efikasnog dizajna i kako optimizovati korisničko iskustvo na vašem sajtu.

Dodaci i Widgeti: Upoznajte se sa najnovijim dodacima i widgetima koji će unaprediti funkcionalnost vaše veb stranice.

Optimizacija za Pretraživače: Ovladajte osnovama SEO-a i saznajte kako postaviti svoj sajt da bude prijateljski nastrojen prema pretraživačima.

Responsive Design: Naučite kako prilagoditi svoj sajt za optimalno prikazivanje na različitim uređajima, od računara do mobilnih telefona.

KO SU PREDAVAČI?

Maksimović Filip

 Kreativni entuzijasta i strastveni edukator u oblasti dizajna i web razvoja. Sa bogatim iskustvom u industriji, stekao sam neophodne veštine koje prenosim kroz inspirativne i praktične nastave u našoj privatnoj školi.

Stručnost u Dizajnu:

Sa temeljnim iskustvom u dizajnu, od osnovnih principa do najnovijih trendova, pružam studentima duboko razumevanje estetike i funkcionalnosti. Moje radno iskustvo je utemeljeno u firmi, Nettick, koja se bavi dizajnom i kreiranjem veb sajtova. Ovde, učimo kako dizajnirati ne samo vizualno privlačne, već i korisne i efikasne digitalne proizvode.

WordPress Ekspertiza:

Kao vlasnik firme Nettick-a, ističem se u korišćenju WordPress platforme za izradu veb sajtova. Moje praktično iskustvo u implementaciji WordPress rešenja omogućava mi da prenesem najnovije tehnike i najbolje prakse studentima, pomažući im da stvaraju dinamične i funkcionalne veb sajtove.